Zakelijk

Zakelijk

Advies

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Advies op maat en bijbehorende installatiewerkzaamheden van bijvoorbeeld een geluids- omroepinsallatie in uw bedrijfspand of een presentatiescherm in uw vergaderruimte. Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek.

Evenementen

Wij beschikken niet alleen over uitstekende apparatuur voor kantoren, maar ook voor evenementen. Wilt u beste geluid, of de mooiste beelden neem dan zo snel mogelijk contact op!

Neem contact op

Installatie

Naast het adviseren van uw apparatuur, installeren en monteren wij ook uw apparatuur vakkundig.

Verhuur

Tijdelijk apparatuur nodig voor een workshop of seminar? Wij verhuren verschillende beeld en geluidsinstallaties om dit mogelijk te maken.

Kantoorinrichting

Wij kunnen naast het apparatuur alleen installeren, ook uw kantoor inrichten! Zo treft u een erg professionele uitstraling.

Geschiedenis

Al vanaf 1968 levert van Wakeren als familiebedrijf de beste kwaliteit op het gebied van beeld en geluid. In de beginjaren waren dat de eerste radio’s en televisie (toen nog zwart/wit) tot aan nu de meest dunne schermen aan de wand met alle interactieve mogelijkheden. Wij onderscheiden ons door onze passie voor het vak en brengen dit graag over naar onze klanten.