Particulier

Particulier

Advies

Welk TV toestel kan ik nu het beste kiezen? Op welke manier kan ik hem het beste installeren? Heb ik nog extra speakers nodig? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Wij doen dit merkonafhankelijk.

Installatie & Verhuizen

Naast het helpen met de keuze voor de juiste apparatuur, kunnen wij ook vakkundig de apparatuur monteren en installeren. De eventuele bedrading wordt dan netjes weggewerkt. Deze diensten kunnen wij ook bieden als u gaat verhuizen.

Domotica

Nederland word steeds “slimmer”. Ook uw gebouw kan slimmer werken door uw elektronica aan elkaar te koppelen en te automatiseren. Eric van Wakeren adviseert u graag over domotica.

Reparatie

Voor reparatie van uw audio of video apparatuur van alle merken kunt u bij ons terecht. Wij hanteren geen voorrijdkosten.

Geschiedenis

Al vanaf 1968 levert van Wakeren als familiebedrijf de beste kwaliteit op het gebied van beeld en geluid. In de beginjaren waren dat de eerste radio’s en televisie (toen nog zwart/wit) tot aan nu de meest dunne schermen aan de wand met alle interactieve mogelijkheden. Wij onderscheiden ons door onze passie voor het vak en brengen dit graag over naar onze klanten.